Få en eksklusiv rabat aftale og spar op til 80%

Vi giver GRATIS fragt ved køb fra 395,-

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering for 35kr.
Gratis fragt ved køb fra 395 kr.
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone skærme - alle modeller frem til iPhone 13 pro Max

Står du med en smadret iPhone skærm og har brug for en ny? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af iPhone skærme til markedets bedste priser. Vi fører et stort udvalg af kvalitets skærme, så du kan forvandle din iPhone til ny igen! Vi forhandler iPhone skærme til alle iPhones, helt fra iPhone 5 og op til den nyeste iPhone 13 Pro Max. Uanset om du er på jagt efter en iPhone XS skærm eller en iPhone 7 skærm, så kan du finde det i denne kategori til skarpe priser. 

 

Mange kan nikke genkendende til den forfærdelige følelse man får, når man samler sin iPhone op fra gulvet og det viser sig, at hele skærmen er smadret. Det giver næsten et sug i maven, fordi man ved hvor dyrt det kan være, at få skiftet skærmen. Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi skærme i OEM kvalitet og 100% originale skærme til markedets bedste priser. Du kan altså spare en masse penge og tid ved at reparere din iPhone selv, hvis du handler her. 

 

Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find frem til netop din iPhone skærm. Hvis du er i tvivl om hvilken skærm, du skal bruge eller har brug for hjælp til en skærm udskiftning, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at hjælpe dig på bedste vis!

iPhone Skærme (Reservedel)

1 til 50 af 228

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 50 af 228

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kæmpe udvalg af iPhone skærme til markedets bedste priser 

Hos Phone-Parts.dk finder du det største udvalg af iPhone skærme i mange forskellige prisklasser. Vi tilbyder skærme i forskelligt prisleje, da vi ønsker at tilbyde noget til enhver smag. Vi kører med prismatch på alle vores produkter, og vi matcher derfor vores konkurrenters priser. Det betyder, at du altid kan købe iPhone reservedele, skærme, batterier og meget mere til de bedste priser her hos os. 

 

Derudover har vi udviklet en dynamisk pris robot, som går ind og sørger for, at alle de priser, du ser på vores webshop, altid er de bedste priser på markedet. Du slipper derfor for, at skulle sidde og sammenligne alverdens priser mellem forhandlere på kryds og tværs - alt dette har vores smarte pris robot klaret for dig på forhånd!

 

Vi tilbyder iPhone skærme i OEM kvalitet og 100% original kvalitet

I vores udvalg finder du iPhone skærme i både OEM kvalitet og 100% original kvalitet. Det er individuelt, hvilken kvalitet man foretrække. Nogle vil have 100% originale skærme af ren princip, hvorimod andre bare søger en skærm i topkvalitet. Vi tilbyder begge dele, så der er til enhver smag og behov. 

 

Vores skærme i OEM kvalitet er det bedste alternativ til en original skærm. OEM kvalitet betyder, at skærmen er produceret af sammen producent, som producerer Apples egne skærme. Det er derfor det tætteste du kommer på god kvalitet, men til en lavere pris. Vores originale skærme er 1 - 1 med Apple egne skærme, hvilket også kan ses i forhold til prisen.

 

Hvad skal du bruge til en skærm udskiftning på din iPhone?

Når du skal skifte skærmen på din iPhone, så er der en række udstyr, du skal bruge undervejs. Det er for det første vigtigt, at du anskaffer dig det rette værktøj. Hvis du går i gang med en skærm udskiftning med værktøj, der er for stort, så vil der være stor chance for, at du ødelægger alle de små skruer. Du finder et komplet værktøjssæt på vores webshop, som indeholder alt det rigtige værktøj til din iPhone reparation. Derudover er værktøjet kompatibelt med iPads og andre Android-enheder. 

 

Udover det rette værktøj, så skal du bruge skærm tape. Dette finder du her på siden til de forskellige iPhone modeller. Skærm tapen sikre at der er tæthed og stabilitet mellem skærm og bagcover under reparationen. Når du har anskaffet dig det rette udstyr, så er det ellers bare med at komme i gang! Alle kan foretage en skærm udskiftning, hvis bare de har den rette hjælp. Du kan finde udførlige og hjælpsomme guides på vores webshop, som kan hjælpe dig igennem en skærm udskiftning på din iPhone. 

 

Har du brug for hjælp til valg af iPhone skærm? Vi hjælper dig

Der er noteret A-numre i toppen af denne side, som indikerer hvilke iPhones skærme, du kan finde på siden. Hvis din iPhones A-nummer står noteret i toppen, så er der en skærm i udvalget, som er kompatibelt med netop din iPhone. Et A-nummer er lig med en iPhones modelnummer, som altid kan findes på din iPhone. Hvis du ikke kan finde frem til modelnummeret, så kan du bruge denne guide.  


Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til vores udvalg, så kontakt os endelig. Vi står altid klar til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan ringe til os på telefon +45 71 74 77 06 eller skrive en mail til os på support@phone-parts.dk. Vi bestræber os altid efter, at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.