Fri fragt til privatekunder fra 395 kr.
Bliv fast kunde og få mange fordele 
Spar op til 80% med en eksklusiv erhvervsaftale.

×
Menu

Cart:

0 item(s) - 0,00 kr
Din indkøbskurv er tom.

0

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

Prismatch med PriceRunner
Dag-til-dag levering.
Få GRATIS fragt!
Dansk kundesupport & live chat

Køb for 395 kr. eller mere, og få gratis fragt.

iPhone skærme - alle modeller frem til iPhone 15 pro Max

iPhone skærme fra NCC

Står du med en smadret iPhone skærm og har brug for en ny? Så er du havnet det helt rigtige sted! Hos Phone-Parts.dk finder du et kæmpe udvalg af iPhone skærme til markedets bedste priser. Vi fører et stort udvalg af kvalitets skærme, så du kan forvandle din iPhone til ny igen! Vi forhandler iPhone skærme til alle iPhones, helt fra iPhone 5 og op til den nyeste iPhone 13 Pro Max. Uanset om du er på jagt efter en iPhone XS skærm eller en iPhone 7 skærm, så kan du finde det i denne kategori til skarpe priser. 

 

Mange kan nikke genkendende til den forfærdelige følelse man får, når man samler sin iPhone op fra gulvet og det viser sig, at hele skærmen er smadret. Det giver næsten et sug i maven, fordi man ved hvor dyrt det kan være, at få skiftet skærmen. Hos Phone-Parts.dk tilbyder vi skærme i OEM kvalitet og 100% originale skærme til markedets bedste priser. Du kan altså spare en masse penge og tid ved at reparere din iPhone selv, hvis du handler her. 

 

Gå endelig på opdagelse i vores store udvalg og find frem til netop din iPhone skærm. Hvis du er i tvivl om hvilken skærm, du skal bruge eller har brug for hjælp til en skærm udskiftning, så kan du altid kontakte vores kundeservice. Vores dygtige medarbejdere og teknikere sidder altid klar til at hjælpe dig på bedste vis!

iPhone Skærme (Reservedel)

1 til 50 af 191

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4